Gürçeşme Leman Alptekin Ortaokulu

WEB https://lemanalptekinoo.meb.k12.tr
Adres : LALE MAH. 3582 SK. G.LEMAN ALPTEKİN İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 25-1 İÇ KAPI NO: MÜSTAKİL KONAK / İZMİR
VİZYON : Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Bilgi donanımı yüksek, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 07:40 - 13:20 (19 Mayıs Ortaokulu, binalarının yeniden yapım sürecinde eğitim öğretimi bizim binamızda sürdürmektedirler. Bu nedenle geçici olarak ikili eğitim yapmaktayız.
Isınma : FUEL-OİL ( Kalorifer )
Servis :
Ulaşım : 418 VE 466 NOLU OTOBÜS HATLARI İLE KONAK VE HALKAPINAR´A ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. BUCA-KEMER, IŞIKKENT-GEDİZ, MEVLANA-ÇAMLIKULE, GIDA ÇARŞISI-BUCA DOLMUŞLARI OKULUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. İZBAN KULLANACAKLAR İÇİN ŞİRİNYER İZBAN VE KEMER İZBAN DURAKLARINA ULAŞIM DOLMUŞLAR İLE SAĞLANMAKTADIR.(OKULA YAKIN DURAKLAR: POLİS OKULU DURAĞI, GÜRÇEŞME KARAKOL DURAĞI)
Yerleşim Yeri : Lale Mah. 3582.Sk. NO:25-2 35120 GÜRÇEŞME KONAK/İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006, TENKOFEST
Proje Çalışmaları : OKULUM TEMİZ PROJESİ, TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ, GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ
Diğer Hususlar : Okulumuzda bir adet özel eğitim sınıfı dahil olmak üzere 11 adet şube bulunmaktadır. Laboratuvar bulunmamaktadır. Sınıflarda akıllı tahtalar ve internet mevcuttur. Kapalı spor salonu bulunmamaktadır. Okul bahçesinde futbol,voleybol ve basketbol sahaları mevcuttur.